Tuesday, August 16, 2011

A Day to Remember

~Assalamualaikum and hello guys...~

Date: 16.08.2011

Place: Shah Alam

People's Involve: Ahmad Anwar, Ahmad Arif, Ali Husaini, Hakimi Zulkepli, Husnul Hadi.....

Perghhhh.....arinie tetibe jer Ahmad Anwar mengeluarkan satu statement.... "aku nk bukak pose kat luar laaa.....boring suda makanan kat Puncak Alam"- (dlm Lecture BIo with Pn Ainul)....so mcm biasalh jwpn Ali,Kimi and Hadi...aku xkesah aku ikt korg jer.....so

tercetuslah revolusi terlahirlah inspirasi Anwar call kakak saudara dye....mntak no telefon kete sewa....

Maka bermulah episod 4 orang pengembara .....

Pada jam 7 malam kami bertolak dari Puncak Alam dgn berperasaan gumbira.....berbukak pose dlm kete....best doe....mmg best laa kn...tmbh-tambah dgn kawan-kawan plak tue...so setibanya di Shah Alam....kitorg solat kat tmpt Ali selalu skate....then barulah bertolak g mkn kat Noodle's Station kat SACC....

settle satu Part...de g Satu Part...melawat rumah hantu and I-City..
Rumah hantu??? hahahaha...ini kisah benar dan aku tak tawu lak kat seksyen 2 tue ada rumah hantu...kalau nk tahu citer yg lebih lanjut bolela refer kpd org yang mengetahui except me...the other guys mmg tawu la pasl citer nie....

I-City....
the lighting there catches my eyes....hehehhehe.....sesampainye di I-city pe g brgmbr la semua pengembara yg terlibat....adoiiii....syg laa xdak camera yg real camera....rugi...ermmmm...nnt bole dtg lagi kowt...xpown nnt genting jer kn?? btl x kwn2??,....nielah gmbr yg terhasil





the road not taken
anwar,ali,arif,kimi

Mamat Jambu: Ahmad arif





thanks guys for cheer me up....


*for the favor of our friendship


part yg menayat hati...pagi-pagi lagi dah kena sound...pagi-pagi lagi dah mental...pagi-pagi dah panas...sbar-sabarlah kawan...kawan ek...biasalah org mencari rezeki memang mcm nie...
"kamu pelajar asasi kan?? kamu ingat kamu bole bawak kete sesuke hati ke?? tak kisahla kete bapak kamu ke,kete sewa ke,,kete curi ke...." adoiiiii...bnyk lagi nie..tp mls la nk kata mcm-mcm sebab diorg pown cari rezeki dgn mkn duit org gak...

inilah "LOVE LETTER"

1 comment:

HADI said...

fuhhhhh penat dgn dugaan